TUGA DO NEBA: Milica (19) je danas preminula, majka joj umrla prije 20 dana, otac se ubio: Ostao je, sam na svijetu, njen mlađi brat

Nesretnu djevojčicu, život nije pomazio ni tokom njenog kratkog života. Njen otac se ubio prije par godina, a majka je umrla prije dvadesetak dana. Ostao je, sam na svijetu, Miličin šesnaestogodišnji brat, Veselin. 

I da nikakva životna nevolja ne stoji iza smrti 19-godišnje Milice, danas u Kliničkom centru Crne Gore, tuge je previše.

Nikšić danas nije mogao zaustaviti suze. Tuga do neba nadvila se nad gradom ispod Trebjese.

Nesretnu djevojčicu, život nije pomazio ni tokom njenog kratkog života. Njen otac se ubio prije par godina, a majka je umrla prije dvadesetak dana. Ostao je, sam na svijetu, Miličin šesnaestogodišnji brat, Veselin.

Nikšićanin Marko Jovanović apelovao je danas na sve dobre ljude da pomognu dječaku.

“Živjeli su kao sirotinja, ali su makar imali jedni druge. Šta sad? Ostajemo mi, komšije, sugrađani, braća i sestre u Hristu”, napisao je Jovanović na svom Fejbuk profilu.

“Znam porodicu i znam da su se borili sa nama za crkvu. Svake nedjelje dva puta. Sad oni trebaju istu tu crkvu. Zato sada apelujem na Eparhiju Budimljansko-nikšićku, na pravoslavna bratstva, na sve ljude dobre volje da se pomogne ovom dječaku, porodici koja će preuzeti brigu o njemu. I da, prilično se STIDIM što su neke stranice i ljudi sa kontra strane prvi započeli sa ovim apelima. Nama je bitan danas Mandić, Krivokapić, Bečić…“, napisao je Jovanović.

Iz Kliničkog centra Crne Gore je saopšteno danas da je najmlađa žrtva koronavirusa u Crnoj Gori imala 19 godina.

„Pacijent je bio pozitivan na koronavirus od 29. avgusta, a u nikšićku bolnicu je primljen 3. septembra. Samo dan poslije, pacijent je transportovan u Klinički centar Crne Gore gdje je odmah dobio monoklonska antitijela koja je se koriste u ranoj fazi liječenja COVID infekcije. Poslije nekoliko dana, pacijent je bio stabilnije i na neinvezivnoj ventilaciji sa koje je skinut 17. septembra i narednih 25 dana je proveo na kiseoničkoj maski“, navodi se u saopštenju KCCG.

Dodaju da je tokom liječenja pacijent imao srčani zastoj nakon čega je, na kratko, vraćena srčana funkcija, ali ubrzo nakon toga nastaje još jedan srčani zastoj poslije čega prestaje odgovor na terapiju.

 

loading...

1 komentar

  1. Ooo boze dragi,pocivaj u miru andjele mali😭😭😭,sto kazu nasi stari,,pogani nece nikad nista bit,,e evo dokaza,setaju bez vakcine koriste istu kasiku,bruka i sramota

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com