Turska organizacija TIKA planira doniranje vozila za prevoz osoba s invaliditetom Domu starih u Nikšiću - Volim Podgoricu

Turska organizacija TIKA planira doniranje vozila za prevoz osoba s invaliditetom Domu starih u Nikšiću

Koordinatorka Turske organizacije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) Nihal Ersoj i njen aradnik Asmir Spahić, posjetili su JU Dom starih ,,Nikšić”. Tom prilikom Ersoj je upoznala v.d.direktoricu Doma starih mr Jelenu Banjević sa radom te međunarodne organizacije kao i brojnim projektima koji su realizovani u Crnoj Gori uz njihovu pomoć. Uvaženi gosti su u tom smislu izrazili spremnost za donacijom ambulantnog vozila JU Dom starih ,,Nikšić”.

Direktorica Doma starih istakla je brojne benefite najavljene donacije vozila, koje će omogućiti efikasniji rad i bezbjedniji prevoz korisnika.

Uz veliku zahvalnost, ona je naglasila da bi donacija vozila za prevoz osoba s invaliditetom doprinijela većem kvalitetu usluga koje se pružaju u ovoj ustanovi jednoj od najosjetljivijih kategorija stanovništva, a time i radu ustanove. Koordinatorka Nihal prepoznala je značaj naše brige i posvećenosti starijima kao posebno ranjivoj, a istovremeno i izuzetno vrijednoj grupaciji našeg društva i kao nastavak dobre buduće saradnje i podrške JU Dom starih Nikšić najavila je donaciju vozila za prevoz osoba s invaliditetom.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com