U Gacku pronađen automobil koji je ukraden u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

U Gacku pronađen automobil koji je ukraden u Crnoj Gori

Policija u Gacku pronašla je automobil koji je ukraden u Crnoj Gori, u kome su se nalazila dvije osobe iz Alžira i Maroka, koji su uhapšeni, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

Pripadnici Policijske stanice Gacko su u Ulici Stojana Kovačevića u tom gradu zaustavili i kontrolisali putnički automobil “sitroen C3” u kome su se nalazila lica čiji su inicijali H.L. iz Alžira i T.L. iz Maroka, koja nisu imala identifikaciona dokumenta, niti dokumenta o vozilu, navode  iz policije.

Na osnovu registarskih oznaka, a preko Zajedničkog centra za policijsku saradnju Trebinje, policija je dobila podatke da je automobil ukraden u Crnoj Gori.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naredio je da budu uhapšena lica H.L. i T.L, a putnički automobil da privremeno bude oduzet i deponovan na parkingu Policijske stanice Gacko.

Na automobilu su vidljiva oštećenja na prednjim i zadnjim suvozačevim vratima, a Policijska uprava Trebinje nastavlja rad na dokumentovanju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com