U Perastu niče hotel sa 6 zvjezdica i zvaće se po Lepoj Breni

Lepa Brena je dobila ponudu koja se ne odbija tek tako. Ona je, kako prenose srpski mediji, već godinama inspiracija milioneru iz Srbije M. S. koji odavno živi u Švajcarskoj i koji joj je predložio da mu ustupi pravo da jedan kompleks hotela koji će se graditi u Perastu, nosi naziv po njenom nadimku.

Zidanje ovog objekta uskoro počinje u, po mnogima, najljepšem kutku Crnogorskog primorja, i to na njegovoj djedovini s majčine strane u Perastu.

Hotel će kompletno biti uređen po svjetskom standardu, jer ovaj moćnik ne žali novac samo da bi sve izgledalo sjajno i bajno, dok će enterijer biti oplemenjen fotografijama, garderobom i detaljima iz života i rada Lepe Brene. On toliko cijeni i poštuje Brenu da će u objekat za odabrane turiste iz svijeta da uloži čak tri miliona evra.

Hotel će imati šest zvjezdica, a Brena će dobiti svoj apartman od čak 100 kvadrata. Iz njene sobe je planirano da puca pogled na ovaj dio zaliva, i to će biti najluksuznija soba koja će se zvati “Brenin kutak”. Inače, kako piše “Kurir”, na svakom spratu u hodnicima će biti pjevačicine fotografije, dok će se u liftu, spa-centru i holu puštati samo njena muzika.

Brena je, inače, ovoga ljeta boravila u lusksuznom turističkom naselju Porto Novi u Herceg Novom. 

 
loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com