UHAPŠEN BIVŠI SLUŽBENIK POLICIJE: Osumnjičen da je krio osumnjičenog za nasilničko ponašanje - Volim Podgoricu

UHAPŠEN BIVŠI SLUŽBENIK POLICIJE: Osumnjičen da je krio osumnjičenog za nasilničko ponašanje

Policija je danas uhapsila bivšeg službenika Uprave policije I.B. (31), zbog sumnje da je u periodu između 2. i 8. septembra krio policajca Slobodana Vulanovića, koji je osumnjičen za nasilničko ponašanje prema turskim državljanima na plaži “Ploče”.

Iz Uprave policije naveli su da je I.B. danas uhapšen koordinisanim aktivnostima Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru i policijskih službenika Regionalnog Centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat.

“Naime, I.B. se sumnjiči da je počinio krivično djelo pomoć učiniocu posle učinjenog krivičnog djela koje je izvršio na način što je, neutvrđenog tačnog dana u periodu između 2. i 8. septembra krio osumnjičenog S.V. nakon počinjenog krivičnog djela nasilničko ponašanje, na plaži „Ploče“ u Kotoru, a za kojim je bila raspisana potraga i kojem je od strane sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru 4. septembra donijeto rješenje o određivanju pritvora”, dodaju iz UP.

Pretresom stana koje koristi I.B. kako su naveli iz policije, pronađeni su i oduzeti određeni predmeti koji će biti naknadno vještačeni.

Podsjetimo, policija je 8. septembra uhapsila dva službenika Odjeljenja bezbjednosti Kotor S.V. i M.V. za kojima su raspisane potjernice zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje prema turskim državljanima na plaži Ploče 27. avgusta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com