UHAPŠEN MLADIĆ: U automobilu ,,ford focus” pronađeno 11 kg droge! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ: U automobilu ,,ford focus” pronađeno 11 kg droge!

Službenici Uprave carina – Carinske ispostave Debeli Brijeg su u saradnji sa  službenicima Uprave policije- Odjeljenja granične bezbjednosti Herceg Novi na Graničnom prelazu Debeli Brijeg kontrolom vozila pronašli i oduzeli oko 11 kilograma marihuane. Osumnjičeni je lišen slobode

Naime, službenici CI Debeli Brijeg i službenici OGB Herceg Novi su, 09. marta 2019. godine, na GP Debeli Brijeg, kontrolisali na izlazu iz Crne Gore vozilo marke „Ford Focus“ nikšićkih registraskih oznaka kojim je upravljao M.S. (27) državljanin Crne Gore. Detaljnom kontrolom carinski i policijski službenici su u specijalno izrađenom tzv. bunkeru pronašli 10 pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Daljim pregledom vozila u rezervoaru od goriva carinski i policijski službenici su pronašli još 28 pakovanja sa sadržajem iste materije.

Ukupno je pronađeno i oduzeto 38 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine oko 11 kilograma.

M.S. je lišen slobode i predat službenicima Odsjeka za borbu protiv droge na dalje postupanje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com