UHAPŠENE DVIJE OSOBE ZBOG UBISTVA JELENA: Za jednom se još traga

Službenici Uprave policije su u Kolašinu, intenzivnim operativnim i istražim aktivnostima, identifikovali osobe koje su sredinom novembra odstrijelile jelena u Nacionanlom parku Biogradska gora.

“Danas su lišeni slobode M.B. (23) i L.R. (22), oba iz Berana, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit lov, dok se za V.D. (21) iz Berana, kojem se na se na teret stavlja krivično djelo nezakonit lov u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, intenzivno traga. Sumnja se da su osumnjičeni, 14. novembra 2021. godine u jutarnjim časovima na području Nacionalnog parka Biogradska gora, izvršili navedeno djelo na način što su upotrebom lovačke puške odstrijelili divljač – jelena” navode iz policije.

Ubistvo jelena je policiji prijavio šef službe zaštite Nacionalnog parka Biogradska gora, nakon čega je policija obavila uviđaj i u blizini pronašla odstrijeljenu divljač, lovačku pušku marke „Zastava“ kalibra 12mm i lovački prsluk.

“Pronađeni predmeti su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu radi daljeg postupanja- navode iz policije.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com