UHAPŠENO 10 PODGORIČANA: Iz marketa na Zabjelu ukrao 300, iz prodavnice kod Sportskog centra 250 eura!

U proteklih sedam dana uhapšeno je deset osoba iz Podgorice zbog sumnje da su počinile razbojništva i krađe u glavnom gradu. Kako je Pobjedi saopšteno iz policije, svi uhapšeni odranije su poznati istražiteljima, a neki od njih su višestruki povratnici.

Uhapšen je Darko Krivačević (35) iz Podgorice zbog sumnje da je uz prijetnju nožem od radnica u dvije prodavnice ukrao pazar. Iz marketa na Zabjelu ukrao je 300 eura, a iz prodavnice preko puta Sportskog centra ,,Morača“ 250 eura.

Njegov pet godina mlađi sugrađanin – Matija Bulatović, takođe povratnik, uhapšen je zbog sumnje da je ukrao dva „fiata punta“ u Ulici Stanka Dragojevića i „seat ibizu“ kod škole ,,Maksim Gorki“.

Uhapšen je i Podgoričanin Smail Ajkunić(24), za kojeg se sumnja da je u prodavnici u Siti kvartu iskoristio nepažnju radnice i ukrao joj 50 eura pazara iz kase.

Podgorička policija uhapsila je i Ivana Kuča (35) koji im je, kako su nezvanično kazali, poznat po „neobičnim“ krađama. Kako je rekao Pobjedin izvor, ovom Podgoričaninu žrtve su isključivo stranci. On im je prilazio kolima, pričao kako mu je potreban novac – pet do 10 eura, pa bi, kada bi prolaznici izvukli novčanik, otimao ga i bježao.

Pet godina stariji Dragan Šćepanović uhapšen je zbog krađe dva telefona. Jedan je odnio iz T-coma, a drugi iz lokala na Starom aerodromu.

Zbog krađe telefona iz kafića kod Lepe Kate uhapšen je i dvadesetogodišnji Boško Radulović, dok je Vladimir Vukićević (31) osumnjičen za krađu telefona iz prodavnice u Pejtonu.

Istražitelji su rasvijetlili i dvije krađe i uhapsili Ivana Tadića (38). Kako se sumnja, on je ciglom razbio staklo na dva automobila koja su bila parkirana na Zabjelu i kod hotela ,,Ljubović“ i ukrao dva mobilna telefona i tablet.

Uhapšeni su i prezimenjaci Saša (36) i Nikola (22) Savić zbog krađe. Starijem Saviću se na teret stavlja sumnja da je ukrao bicikla kod hotela ,,Ljubović“ i u Zlatarskoj ulici, a mlađem Saviću da je sa tri kamiona ukrao akumulatore.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button