UHAPŠENO 16 OSOBA U PODGORICI: Slobode Lišena i majka jednog od lidera opozicije (VIDEO)

Iz Uprave policije je saoapšteno da je uhapšeno 16 osoba u Podgorici, među kojima i Ratka Knežević – nastavnica u penziji i majka jednog od lidera crnogorske opozicije, člana predsjedništva Demokratskog fronta Milana Kneževića.

UHAPŠENA MAJKA MILANA KNEŽEVIĆA: Pogledajte kakav je haos napravila policija (VIDEO)

Saopštenje Uprave policije prenosimo integralno.

Službenici Uprave policije su jutros, postupajući na osnovu naredbe nadležnog suda, izvršili pretrese na 17 lokacija.

Policija je prilikom preduzimanja ovih radnji pronašla i privremeno oduzela oružje u ilegalnom posjedu pušku i dva pištolja, određenu količinu municije, sredstava komunikacije i druge stvari i predmete.

Oduzete stvari i predmeti biće predmet forenzičkih vještačenja.

U službene prostorije Centra bezbjednsoti Podgorica dovedeno je 16 lica među kojima je i R.K. (68) koja je prilikom preduzimanja službene radnje pretres stana i drugih prostorija ometala i omalovažavala službenike policije.

R.K. je lišena slobode zbog počinjenog prekršaja iz člana 11 Zakona o javnom redu i miru i biće u zakonskom roku privedena na saslušanje kod nadležnog sudije za prekšaje.

U toku je kriminalistička obrada svih dovedenih lica, a u saradnji sa nadležnim državnim organima sva lica za koja se steknu uslovi prekršajne ili krivične odgovornosti biće procesuirana u skladu sa zakonom.

 

loading...

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com