UKRADENIM VOZILOM KRENULI U PLJAČKU: U Italiji uhapšen crnogorski državljanin

Crnogorski državljanin (47) uhapšen je prekjuče u predgrađu Rima nakon što je policija prateći sumnjivo vozilo otkrila da se tročlana grupa kradljivaca u automobilu, za koji se ispostavilo da je ukraden, sprema za pljačku kuće, pišu Dnevne novine.

Kako prenosi Roma Today, sve je počelo potjerom policijske patrole za sumnjivim vozilom u kojem je bilo nekoliko ljudi, a koje je krenulo od područja Collatina do Via Casilina. Agenti su u početku bili sumnjičavi nakon što su vidjeli da se osobe u vozilu presvlače i navlače fantomke.

“Vozilo koje je policija pratila zaustavilo se u četvrti Giardineti, u blizini luksuznih kuća. Osobe iz vozila su izašle i počele da vade alat za obijanje i uže kojim su planirale da preskoče visoku ogradu. Policija je odmah intervenisala i uspjela da uhapsi jednog od pljačkaša i to crnogorskog državljanina za kojeg je utvrđeno da već par godina živi u blizini tog kvrata. Ostala dvojica pljaškaša su uspjela da pod okriljem mraka pobjegnu policiji”, navode italijanski portali.

Od prvih prikupljenih dokaza i zahvaljujući video kamerama na tom području, službenici policije već su na tragu bjegunaca.

“Četrdesetsedmogodišnjak je uhapšen zbog pokušaja provale u kuću, otpora službenom licu tokom hapšenja i krađe automobila. Njemu je odmah nakon saslušanja u tužilaštvu određen pritvor. Tokom hapšenja zaplijenjen je sav alat koji je pronađen u vozilu namijenjen krađi”, navode italijanski mediji.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com