URA i SNP: Postavljamo osnove za bolja Pljevlja - Volim Podgoricu

URA i SNP: Postavljamo osnove za bolja Pljevlja

Predajom liste označavamo kraj aktuelne vladajuće garniture u Pljevljima. Svjesni smo problema sa kojima se susreće ovaj grad i spremni smo da ih što prije riješimo. Postavićemo temelj za novu bolnicu, kao i ostale projekte za naredni period, čija će realizacija učiniti naš grad boljim, saopštio je nosilac liste URA-SNP „Temelj za bolja Pljevlja“ dr Saša Grbović.

„Imamo viziju kako da ovaj grad postane ponovo naša sjajna zvijezda na sjeveru Crne Gore u kulturnom, ali svakom drugom smislu. Posjedujemo rješenje kako da Pljevljima pružimo ono što ona daju Crnoj Gori svih ovih godina“, poručila je ministarka ekologije prostoronog planiranja i urbanizma i politička direktorka URE Ana Novaković Đurović.

Ministarka je dodala da URA u Pljevljima ima jasan program koji će omogućiti valorizaciju ekoloških i prirodnih potencijala, da će ova koalicija učiniti sve da “privuče investitore u ovom gradu, te da će ga načiniti centrom sjevera Crne Gore”.

„Vrijeme je da se biseri i sredstva Pljevalja sačuvaju, da Pljevlja dobiju ono što im pripada. Ovo je momenat u kom će se stati na kraj crpljenju sredstava bez povratka iz ove opštine. Vrijeme je da stvorimo bolju budućnost za građane Pljevalja“, saopštio je ministar zdravlja i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić.

Šćekić je naveo da je zadovoljan rezultatima koji su “proizvod koalicije SNP-URA” na državnom nivou, kao i da će “učiniti sve da se takvi rezultati ostvare i u ovom gradu”.

„Ponudićemo građanima Pljevalja otklon od politike DPS-a, ali i otklon od politike nemilosrdnog partijskog zapošljavanja i onih ljudi koji su spremni da sve državne resurse i preduzeća stave u službu svog izbornog rezultata“, kazao je kandidat za odbornika Luka Kovačević.

Izbornu listu čine:

 1. Saša Grbović
 2. Nidal Idris
 3. Ratko Pejović
 4. Tamara Cmiljanić
 5. Veselin Bošnjak
 6. Rade Ostojić
 7. Radivoje Vojinović
 8. Nataša Bajić
 9. Slavoljub Gvozdenović
 10. Maida Delić
 11. Nikola Đuković
 12. Zoran Šljukić
 13. Milovan Gogić
 14. Olga Danilović
 15. Vasilije Miličić
 16. Miroslav Gogić
 17. Srđan Smolović
 18. Marko Stevanović
 19. Alem Kadić
 20. Anka Krsmanović
 21. Dijana Jurić
 22. Goran Gospić
 23. Luka Kovačević
 24. Bojana Brajković
 25. Velibor Kljajević
 26. Darko Palibrk
 27. Tanja Šljivančanin
 28. Danilo Milikić
 29. Tijana Damjanović
 30. Miloš Ostojić
 31. Goran Popadić
 32. Bojana Despotović
 33. Snežana Preradović
 34. Miloš Bujišić

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com