VELIKA AKCIJA: Samsung telefoni po NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA u Crnoj Gori uz POKLON ČAK 500GB! - Volim Podgoricu

VELIKA AKCIJA: Samsung telefoni po NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA u Crnoj Gori uz POKLON ČAK 500GB!

U susret praznicima kompanija m:tel je pripremila pravu poslasticu za sve koji žele da kupe novi telefon. I to ne samo jedan, već  ukoliko žele mogu kupiti i dva uređaja uz jedan postpaid račun.

Iz ponude izdvajamo Samsung Galaxy Note 9 uz Urban M paket po cijeni mjesečne rate od samo 20 eura, potom Samsung Galaxy S9 za koji korisnik plaća ratu od 15 euro mjesečno, takodje uz Urban M paket.

Samsung Galaxy J600 DS je dostupan po cijeni od samo 1 euro (jednokratno) uz Urban M postpaid paket.

Uz navedene Samsung telefone omogućena je dodatna povoljnost poklon prepaid paket Mrak i kupovina telefona uz jednokratno plaćanje. Iz ponude izdvajamo:

  • Alcatel 2038x Cocoa Gray 9 e
  • Nokia 3.1 Plus DS                    39 e
  • Nokia 5.1 Plus DS                    39 e
  • Microsoft Lumia 650 DS         29 e
  • Alcatel 5058I 3X                    39 e
  • Alcatel 5085D – A5 LED          29 e
  • Xiaomi Redmi 6A EU 2+16        49 e
  • Xiaomi Mi A2 EU 4+64              59 e

Podsjećamo da u Urban Neo paketima korisnici imaju neograničene razgovore ka svim mrežama u Crnoj Gori, kao i poklon od 500GB Interneta, koje troše tokom narednih godinu dana nakon potrošenih mjesečnih resursa uračunatih u pretplatu. Poklon prepaid paket MRAK omogućava korisnicima  neograničeni Internet i besplatne pozive u m:tel mobilnoj mreži, kao i neograničen pristup društvenim mrežama tokom narednih 12 mjeseci. Besplatni pozivi u m:tel mobilnoj mreži važe od 20 – 08 h.

Telefone je moguće kupiti i uz druge pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama. Akcija važi uz ugovor na 24 mjeseca i traje do isteka zaliha. Cijene su sa PDV-om.

Srećni praznici, uz nove i stare prijatelje!

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com