Vučić i Vulin prijavljuju SAMI SEBE “da bi odgovorili na sve laži mafijaškog klana”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će zbog slučaja Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja on i  mkinistar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin podnijeti krivičnu prijavu protiv samih sebe.

Vučić je u intervjuu za RTS, kazao da bi na taj način bi odgovorili na „sve laži pripadnika mafijaškog klana“, ali, kako je rekao, i tajkunskih političara.

“Donijeli smo odluku. Sjutra ćemo, kao i u slučaju Jovanjica, podnijeti krivičnu prijavu protiv nas. Naći ćemo nekog od naših kolega to da uradi, kako bi iznijeli sve što su rekla ta lica, ali i tajkunski političari”, objasnio je Vučić.

Vučić je naglasio da su on i Vulin spremni da odgovaraju na sva pitanja.

“Spreman sam sebe da unizim na takav način da odem na poligraf. Nadam se da će potom neki drugi smjeti da odu na detektor laži kako bi odgovarali na pitanja o svojim lažima i pljačkanju naroda”, rekao je on. 

Poručio je da će se nakon toga sve laži raspršiti.

“Zna narod ko je stao mafiji za vrat, ko je taj koji se suprostavlja mafiji, a ko je meta, i ko je pominjan, kao i ko je glavni krivac za potpunu propast mafije. Takođe i kome je najvažniji interes građana, a to je da nemamo takva ubistva i da mafije ne bude”, rekao je predsjednik Srbije.

Ovo je vučićeva reakcija na veliku prašinu koju je izazvalo objavljivanje transkripta izjave Belivuka na saslušanju u tužilaštvu koji tvrdi da su Vučić i njegovi saradnici od njega tražili više usluga i da su se sastajali.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com