VUČIĆ: Izbori u Srbiji možda i prije drugog marta - Volim Podgoricu

VUČIĆ: Izbori u Srbiji možda i prije drugog marta

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će vlast izaći u susret zahtjevima opozicije po pitanju datuma održavanja izbora ali ne nužno i po pitanju toga koji će izbori sve biti raspisani.

“Pročitao sam pismo opozicionih stranaka, po njima izbori treba da budu najkasnije do 2. marta, možda će biti i prije tog roka, do kraja mjeseca dobiće odgovor, biće zadovoljni odlukom”, rekao je Vučić, piše Beta.

„Oni su zvanično tražili u svom pismu da izbori budu raspisani do kraja decembra, što znači da treba da budu održani do 2. marta. E sad, da li su oni nepismeni, pa su htjeli da izbori budu održani do kraja decembra ili da samo budu raspisani – napisali su da budu raspisani. A Bog će ga znati šta hoće. Mi ćemo im izaći u susret šta god da hoće. Ali ne baš kao fontana želja koje izbore hoće, već što se datuma tiče“, rekao je Vučić novinarima nakon početka radova na izgradnji fabrike Palfinger u Nišu.

On je ponovio da će uskoro odgovoriti na zahtjev opozicije za raspisivanje vanrednih izbora i da se nada da će oni biti zadovoljni odgovorom.

„Dobiće odgovor i biće zadovoljni. Samo se plašim da neće biti zadovoljni svojim narodom ponovo“, rekao je Vučić.

Komentarišući medijske navode da nije smio da utiče na to da veliki trgovinski lanci smanje marže, pa je najavio pojeftinjenje jednog broja proizvoda, Vučić je rekao da oni koji to pišu ne znaju kako funkcioniše država.

„Ne znaju šta je uloga predsjednika i šta Vlada može a šta ne može da uradi. Ono što je važno za građane je da ćemo mi nastaviti da tražimo rješenja i spuštamo inflaciju“, rekao je on.

Predsjednik je ponovio da će u srijedu, zajedno sa pojedinim ministrima, za doručak da jede upravo parizer i majonez čija će cijena biti snižena.

„A oni koji ne razumiju šta je tržište, koji glume modernost a htjeli bi da vraćaju samoupravljanje, bolje da se ne miješaju u taj posao“, rekao je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com