VUČUROVIĆ: Ako Konjević i Krivokapić pokrenu novi talas napada na srpski narod i SPC, biće im odgovoreno kako treba - Volim Podgoricu

VUČUROVIĆ: Ako Konjević i Krivokapić pokrenu novi talas napada na srpski narod i SPC, biće im odgovoreno kako treba

Na predlog predsjednika Vijeća za nacionalnu bezbjednost Dritana Abazovića, ministar odbrane i član tog Vijeća, Raško Konjević, izabran je za koordinatora rada Biroa za operativnu koordinaciju.

Ovim je Konjević postao šef svih službi bezbjednosti u Crnoj Gori.

Imenovanje Konjevića nije prošlo bez reakcija. Najžustriju polemika otvorena je sa liderom DNP-a, Milanom Kneževićem, međutim, nije samo Knežević imao negativan stav na izbor Konjevića.

Veliki broj analitičara smatra da je Konjevićevo imenovanje direktna odluka američke ambasade čiji je on, kako su isticali, veliki miljenik.

Imenovanje Konjevića je, prema riječima poslanika DF-a Jovana Jola Vučurovića, zaista jedna morbidna situacija.

„Da u junu 2022. godine, neko iz stranke koja je godinama bila dio Đukanovićevog zločinačkog i mafijaškog režima, nakon svega bude postavljen na ovako važnu funkciju, jeste morbidna situacija. Naravno, pitanje je od koga postavljen, imajući u vidu brojne agenture koje su se uzvrtjele po Crnoj Gori naročito poslednjih mjeseci. Taj koji se odlučio na Konjevića, u isto vrijeme kao da je htio da ponizi Abazovića, a negdje bi bilo očekivano da neko od ,,njegovih“ ljudi bude na toj poziciji. Ruku na srce, odavno Crna Gora nije imala ovoliko samoproklamovanih stručnjaka za bezbjednost a mafija sve jača i nalazi se u većini institucija“, izjavio je Vučurović za IN4S.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com