VUČUROVIĆ: Vujanović čitavu karijeru proveo bez sopstvenog stava, njegovo javljanje govori o sunovratu i panici u DPS

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Jovan Jole Vučurović se osvrnuo na izjavu Filipa Vujanovića, bivšeg predsjednika Crne Gore i udarne pesnice DPS-a oko potpisanog Temeljnog ugovora. Vučurović je poručio da je Vujanović samo politička olupina koju je godinama gurao Milo Đukanović, kao i da njegove riječi ne znače ništa.

„Evo političke olupine koja je godinama radila na guranje Mila Đukanovića, i potpuno je ništavno ono što on priča, o bilo čemu. Pominje mitropolita Amfilohija, SPC, Temeljni ugovor, a išao je na Belveder da zajedno sa ekstremistima i pristalicama cirkusa zvanog CPC sprečava ustoličenje mitropolita Joanikija. Mada je i tamo otišao po nalogu Đukanovića ili Veljovića, jer je teško zamisliti da je to njemu samom palo na pamet i da se odvažio da nešto uradi na svoju ruku. Sjetimo se da je godinama od Đukanovića i njegovog kartela korišćen za anesteziranje i prevaru dijela srpskog biračkog tijela, koje je pomislilo da je Filip neko srpsko krilo u DPS“, smatra Vučurović.

Navodi da se i sad on, koji je čitavu karijeru proveo bez sopstvenog stava o bilo čemu, ničim izazvan, zabrinuo za situaciju u Crnoj Gori i uzeo sebi za pravo da brine o ustrojstvu SPC i bistri njenu istoriju, da pominje pravo i zakone.

“ A to je onaj lik koji se svojevremeno nezakonito, treći put, kandidovao za predsjedničku trku i koji je bio svjestan da je izgubio od Miodraga Lekića, ali ga je šef kartela gurnuo na binu gdje je ovaj, keseći se u nevjerici, pristao na krađu i da bude lažni predsjednik Crne Gore“, ističe Vučurović.

„Eto takav se sad probudio, što u stvari najviše govori o sunovratu i panici u DPS, koji na sreću odlazi u prošlost i nestajanje sa političke scene“, zaključuje Vučurović na svom Facebook profilu.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com