VUKOVIĆ: Ostvarili smo svoj prvi cilj, apsolutno vjerujemo u pobjedu 2. aprila - Volim Podgoricu

VUKOVIĆ: Ostvarili smo svoj prvi cilj, apsolutno vjerujemo u pobjedu 2. aprila

Potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković, komentarišući juče održane predsjedničke izbore, kazao je da su apsolutno zadovoljni rezultatom i da su ostvarili svoj prvi cilj. Poručuje i da “apsolutno vjeruju u pobjedu drugog aprila” kada će se održati drugi krug predsjedničkih izbora.

Brojke nakon izbora, prema ocjeni Vukovića, pokazuju apsolutnu superiornost političke pomnude sa kojom smo se predstavili grašanima na izborima.

“Činjenica da je aktuelni predsjendik države i predsjednik naše partije, Đukanović osvojio toliki broj glasova, bio ubjedljivo najjači na jučerašnjim izborima. Dakle, superiornost i politike DPS-a i politike koju zastupamo sa našim koalicionim partnerima. Što se tiče rezultata smo apsolutno zadovoljni”, kazao je Vuković u emisiji “Naglas” na TVCG.

Ostvarili su, kaže, svoj prvi cilj.

“Naš prvi cilj je bio da budemo ubjedljivo najbolji u prvom krugu i da to bude dobra osnova za izvjesnu pobjedu u drugom krugu”, istakao je Vuković.

Dodao je da je kandidat Pokreta Evropa sad, Jakov Milatović napravio dobar rezultat.

“Što se nas tiče, jučerašnji dan je protekao u skladu sa našim očekivanjima. Veoma smo zadovoljni rezultatom i apsolutno vjerujemo u pobjedu drugog aprila”, naglasio je Vuković.

Prema njegovim riječima, Đukanović je juče trijumfovao jer je imao 25.000 glasova više nego drugoplasirani kandidat. Očekuje da će u drugom krugu u Podgorici imati 10-ak hiljada više glasova.

Funkcioner Pokreta Evropa sad, Filip Ivanović, kazao je da je PES jako zadovoljan rezultatom. Rekao je i da su premašena njihova očekivanja, te da su računali na 27-28 odsto podrške Milatoviću.

“Govorili smo o pravim stvarima, koje građane zanimaju. Napravili smo uspjeh koji smo napravili. To je ono što nam garantuje da će u drugom krugu pobjeda Đukanovića biti moguća samo u teoriji”, ocijenio je Ivanović.

(RTCG)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com