VUKOVIĆ: Sve važnije saobraćajnice biće sanirane ove godine

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković najavio je da će ove godine biti sanirane gotovo sve važnije saobraćajnice u glavnom gradu.

“Nakon najbolje godine u istoriji preduzeća, i kratkog, zasluženog odmora, krenuli su i naši ‘Putevi’. Ekipe su trenutno angažovane na više lokacija u gradu. Koristimo lijepo vrijeme… Ako sve bude po planu, ove godine ćemo sanirati gotovo sve važnije saobraćajnice u Podgorici, uključujući Bulevar Ivana Crnojevića, Cetinjski put, Bulevar Mitra Bakića, Bulevar Save Kovačevića, Ulicu SKOJa i Partizanski put, Ulicu Knjaza Danila, Dalmatinsku ulicu, Ulicu Ivana Vujoševića, drugi dio Ulice Vasa Raičkovića, Ulicu Ludviga Kube, Ulicu 4. jula, drugi dio ulica Kralja Nikole i 27. marta, Ulicu Bracana Bracanovića…”, napisao je Vuković na Facebooku.

Zaključio je da ako se tome doda plan rada Agencije za izgradnju i razvoj, koji obuhvata temeljnu rekonstrukciju i izgradnju većeg broja saobraćajnica u gradu, izvjesno je da će stanje putne infrastrukture u Podgorici do kraja godine biti mnogo bolje.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button