VUKOVIĆ: Umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, premijer bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava - Volim Podgoricu

VUKOVIĆ: Umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, premijer bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava

Umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, premijer bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava, poručio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković.

Reakcija Vukovića uslijedila je nakon što je odlazeći premijer Dritan Abazović ranije danas najavio da će podnijeti krivičnu prijavu protiv Glavnog grada, jer, kako je rekao, “nije stvorio uslove da državna inspekcija ukloni objekte Bemaksa”, za koje je ocijenio “da je glavni eksploatator šljunka”.

Vlasnik kompanije ‘Tehnoput’, kako podsjeća gradonačelnik, nedavno je priveden nakon što je, prema navodima postupajućeg tužioca, ‘skinuo i povrijedio službeni pečat i znak’.

“Zanimljivo je da je prethodno uradio isto to, i to na zahtjev (‘usmenim odobrenjem’) premijera Abazovića”. Da ne dužim, umjesto što cirkusantski napada Glavni grad, premijer bi trebalo da sprema odbranu jer mu ide krivična prijava”, objavio je Vuković na Tviteru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com