Za budućnost Nikšića u Kličevu: Naša pobjeda znači i definitivni kraj vladavine Mila Đukanovića

Koalicija Za budućnost Nikšića nastavila je pobjedničku kampanju u Kličevu.

Kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Zorica Aleksić, obratila se prisutnima: ,,Pobjedom 14. marta pobijedićemo mafiju, fašizam, i prostakluk DPS-a i njegovih satelita. Surova vladavina okrutnog diktatora biće definitivno završena.”

,,Nikšić treba da preuzmu sposobni i odgovorni ljudi, koji će svojim dolaskom na vlast pružiti punu sigurnost, slobodu, mir, poštenje, znanje i ono najvažnije, čiste ruke”, kazala je kandidatkinja za odbornicu koalicije Za budućnost Nikšića, Anica Đurović i dodala da je to budućnost naše djece, budućnost Nikšića i Crne Gore.

Ispred pokreta Za život Nikšića, mještanima Kličeva obratio se kandidat za odbornika, ekonomista Ilija Bulajić, i naglasio da, kako živi u Kličevu zna za mnoge probleme koje proživljava zajedno sa svojim komšijama. ,,Kada mi dođemo na vlast, obećavam da ćemo se zalagati za stvarno rešavanje vaših problema”, kazao je Bulajić.

Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, osvrnuo se na izjavu Veselina Pejovića o otpuštanju 600 radnika Kombinata aluminijuma Podgorica i poručio mu da je, ako to uradi, dužan da im svima isplati otpremnine, a da će nakon toga automatski biti uhapšen: ,,Nismo mi robovi ni svojina Vesa Pejovića, ni Aca Đukanovića, ni Bemaksa, ni Brana Mićunovića, ni švercerskih kanala Granda i Mojkovca.”

,,Ja nemam nikakve dileme da naš Marko Kovačević, zajedno sa svim ljudima koji se nalaze na odborničkoj listi, zajedno sa svim onim dobrim i vrijednim građanima ovoga grada, da on može i da hoće i da želi da preporodi ovo mjesto i da može da pokaže jednu novu ličnu kartu Nikšića”, kazao je predsjednik Nove srpske demokratije i šef izborne kampanje koalicije Za budućnost Nikšića, Andrija Mandić.

Nosilac liste koalicije Za budućnost Nikšića, Marko Kovačević, koji je odrastao u Kličevu, pozdravio je sve svoje sugrađane i komšije i poručio: ,,Dragi moji Kličevljani, izdržali smo trideset godina, pobijedili smo 30. avgusta i sad treba 14. marta da potvrdimo tu pobjedu i da Demokratsku partiju socijalista jednom za sva vremena pošaljemo u prošlost. Vi ste uspješno odgovorili na taj zadatak 30. avgusta, ne sumnjam da ćete još bolje i još snažnije odgovoriti na taj zadatak 14. marta.”

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button