ZA NOVU SPEKTAKL: Na Trgu nastupaju Ceca i Zdravko Čolić - Volim Podgoricu

ZA NOVU SPEKTAKL: Na Trgu nastupaju Ceca i Zdravko Čolić

 

Zvijezda novogodišnje noći na starogradskom trgu u Budvi biće legendarni pjevač Zdravko Čolić, dok će prvog januara nastupiti najveća balkanska folk zvijezda Ceca.

Turistička organizacija opštine Budva i u 2019. godini priprema bogat program povodom dočeka Nove godine.

To je danas najavila direktorka Turističke organizacije Budva Maja Liješević na press konferenciji prilikom prezentacije Programa dočeka Nove 2020. godine.

Program će ove godine trajati pet dana, od 28. decembra do 01. januara.

U subotu 28. decembra nastupiće Krugovi u žitu, Akademia i Gula i Psihomodo pop.

U nedelju 29. decembra popodnevni koncert održaće Lena Kovačević. Program se nastavlja u 21 sat kada će koncert prirediti Gradska muzika Budve, bend Refugie Jesus & Apostols i na kraju Neno Belan.

Ponedjeljak, 30. decembar je rezervisan za ljubitelje strane muzike. Planiralana je DJ zabava sa Stevanom Mandićem i John K dok će zvijezda večeri biti poznati turski DJ Mahmut Orhan. Još se čeka potvrda za francuski DJ duo Ofenbach.

U utorak 31. decembra program počinje Popodnevnim programom za djecu da bi od 21 sat nastupili The Grupa, Nevena Božović i legendarni Zdravko Čolić, sa kojim ulazimo u novu godinu.

Već tradicionalno, 01. januara od 13h počinje koncert klasične muzike sa Mediteranskim revijskim orkestrom. Od 21 sat nastupaju Assa Voce, Hari Mata Hari i najveća balkanska folk zvijezda – Ceca.

Rtv Budva

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com