Zajedništvo je jedina snaga koja nam može pomoći! (FOTO)

Sportska kladionica Meridian nastavlja sa humanitarnim radom I pomaže najugroženijim.
Pandemija COVID-19 nas je stavila u tešku situaciju. Pomoć je tražena sa svih strana, a pozivima su se odazvali samo društveno odgovorni među kojima je kompanija Meridian.

Sportska kladionica Meridian jedna je od najvećih svjetskih kompanija igara na sreću. Uspješno posluju u preko 30 svjetskih zemalja, a svoj najveći uticaj ima na Balkanu. Uz sve te vrline poznata je kao kompanija koja je uvijek u prvi plan stavljala društvenu odvornost i solidarnost. Tako je bilo i ovaj put.

06. aprila krenuli su u akciju donacija paketa pomoći najugroženijem stanovništvu Crne Gore. U saradnji sa Crvenim Krstom paketi su uručeni u većini opština. Ovaj humani put krenuo je preko Budve, Nikšića, Berana pa zatim Herceg Novog, Žabljaka do Danilovgrada. U paketima su se nalazili hrana i osnovne stvari za ličnu higijenu.

U međuvremenu dok su pakete pomoći dijelili po opštinama, menadžment firme Meridian je donio odluku da bebama rođenim 19. aprila na poklon da vaučer od 50€ za trgovinu u Kids Land butiku.

Foto Meridian

Oni su naše najveće blago i njima treba najveća pomoć. Ovo je naš mali doprinos, a nadamo se i najbolji način da ih upoznamo sa ovim divnim svijetom!&quot – poručili su iz kompanije.

Meridian kompanija je dala novčani doprinos Nacionalnom koordinacionalnom tijelu za nabavku potrebne medicinske opreme za zaštitu zdravstvenih radnika. Iz kompanije su poručili da im duguju veliku zahvalnost za njihovu borbu i žrtvovanje protiv ovog nevidljivog neprijatelja pa su iz tih razloga poklonili najsavremeniji
EKG aparat odeljenju za kardiologiju Kliničko-bolničkog centa u Podgorici.
Anđelu Petrić – majku dvoje djece obradovala je donacija koju su joj uručili predstavnici kompanije Meridianbet.
Anđela Petrić živi u naselju Gornji Vranići, sa dvoje malo djece u očevoj kući koja nema uvedenu vodu.
Nije u mogućnosti da radi jer djecu nema kome da ostavi na čuvanje, a preživljava od porodiljske mjesečne nadoknade u iznosu od 81,95€.
S tim saznanjima, predstavnici prestižne kompanije Meridianbet, uručili su pakete pomoći majci dvogodišnjeg sina i kćerke koja ima samo 9 mjeseci.
U paketima pomoći, kako saznajemo, nalaze se osnovna sredstva za higijenu – šampon, kreme za bebe i pelene. Pored toga, uručeni su i paketi hrane, pa će Anđela za određeni period manje brižiti.

Foto Meridian

Nadamo se da smo našim doprinosom obezbijedili Anđeli i njenoj djeci sredstva za određeni period. Međutim, to je samo za određeni period. Šta će biti na duže staze? Ovom prilikom, želimo da se obratimo našim sugrađanima da na bilo koji način pomognu mladoj majki i njenoj djeci, navode iz Meridiana.

Ovim sjajnim gestovima kompanija Meridian je podstakla ostale kompanije da se pridržavaju društvene odgovornosti pa su tako svi zajedničkim snagama pomogli da se prebrodi ova teška situacija.

loading...

97 komentara

  1. Od kad je pocela ova muka kod nas Meridian ne odustaje da pomaze…sada mi nije zao para koje sam kod vas izgubio naprotiv sada samo kod vas I uplacujem

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button