Zbog prijetnji supruzi dobio 15 dana zatvora

Hercegnovljaninu Đ.N. (38) izrečena je zatvorska kazna u trajanju od 15 dana, zbog prijetnji koje je telefonski uputio svojoj supruzi

“Naime okrivljeni je dana 22.06.2021. godine u popodnevnim časovima u telefonskom razgovoru svoju suprugu vrijeđao, a zatim joj i uputio riječi prijetnje što je oštećena prijavila UP CB Herceg Novi. Nakon što se dežurni tužilac u ODT Herceg Novi, izjasnio da u radnjama okrivljenog nema elemenata krivičnog djela, za koje se goni po službenoj dužnosti, okrivljeni je od strane službenika UP CB Herceg Novi uhapšen i juče u jutarnjim časovima priveden u Sud za prekršaje u Budvi Odjeljenje u Herceg Novom, kako bi mu se sudilo u hitnom postupku”, saopštio je zamjenik predsjednice suda i sudija portparol, Marko Đukanović.

 

Nakon što je pred sudom priznao odgovornost za izvršeni prekršaj, pored zatvorske kazne od 15 dana, Đ.N. su izrečene i zaštitne mjere zabrana uznemiravanja i uhođenja oštećene u trajanju od 6 mjeseci, kao i zaštitna mjera zabrana približavanja u trajanju od 3 mjeseca.

“Okrivljeni, oštećena i ovlašćeni predstavnik uprave policije, su se odrekli prava na žalbu, te je rješenje postalo pravosnažno danom izricanja”, zaključio je Đukanović.

 
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com