Zgodna manekenka pokazala “mišiće” uz veliki Senidin hit (VIDEO)

Balkanska trap diva Senidah otvorila je vrata slave pjesmom “Slađana”, a zasigurno se ustoličila na tronu popularnosti megahitom “Mišići”, koji možemo čuti na svakom koraku.

Pored numere, veliku pažnju privukao je i neobičan spot koji je za nepuna četiri mjeseca “pobrao” blizu 40 miliona YouTube pregleda i poigrao se inspiracijom brojnih korisnika društvenih mreža.

Među njima je i jedna od najuspješnijih i najljepših sprskih manekenki Ivana Korab. Ona je odradila duhovitu parodiju na Senidino ostvarenje u kojem intigantna pjevačica glasom i oblinama mami publiku, željnu inovativnosti.

https://www.instagram.com/p/B0nO3volT4H/

Atraktivna brineta, sa preko 362.000 sljedbenika na Instagramu, u startu je pojasnila da njen video nije kritika, već potreba da nasmije svoje fanove verzijom spota koji je, priznaje, osvojio i njeno srce.

“Nadam se da parodiju ljudi ne shvataju kao nešto loše, naprotiv… Vrlo mi je gotivna pjesma. Senidah, top je pjesma i evo mog malog doprinosa, smiješne verzije iste”, napisala je Ivana uz objavu što je, sudeći po reakcijama, oduševilo njene brojne fanove.

Sigurno je da ovoliki publicitet laska i Slovenki crnogorskog porijekla koja ovog ljeta ima pune ruke posla, a sam finiš sezone rezervisala je upravo za Crnu Goru i nastup na šestom Sea Dance festivalu. “Mišiće”, “Slađanu”, “Crno srce”, “Bez tebe”, “Belo” imaćemo priliku da zajedno pjevamo sa Senidom u petak, 30. avgusta na tirkiznoj plaži Buljarici, a uz nju publiku na predstojećem Sea Dance festivalu čekaju i nastupi svjetski poznatih muzičkih zvijezda kao što su David Guetta, Robin Schulz, Ofenbach, Disciples, Sven Väth, Richie Hawtin, Gaiser, Recondite, Helena Hauff, EelkeKleijn, kao i brojnih drugih.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button