Zirojević Stijepoviću: Nakon mog izlaganja bili ste crveniji nego nakon 52kg popeka o trošku CEDIS-a - Volim Podgoricu

Zirojević Stijepoviću: Nakon mog izlaganja bili ste crveniji nego nakon 52kg popeka o trošku CEDIS-a

Iskoristiću priliku da podsjetim kolegu Stjepovića da smo, iz nama nepoznatih razloga, jednog od top tri ministra u 44. Vladi čekali ravno mjesec dana da dođe da poslanicima odgovori na pitanja u sklopu premijerskog sata. Ali ću se saglasiti, u odnosu na drugog ministra iz reda Demokrata (još uvijek?!) Vladimira Martinovića, ministar Šaranović je zaista top kada su pojavljivanja u Parlamentu u pitanju, kazao je Nikola Zirojević, poslanik SD-a, reagujući na izjavu Duška Stjepovića, poslanika Demokratske Crne Gore..

On je rekaoa da “ne treba ministar unutrašnjih poslova da ima strah ni od mene, ni od nekog drugog iz SD-a, niti od bilo kojeg poslanika pojedinačno”.

“Ali treba da ima strah od odgovornosti pred zakonodavnim domom koji prati i kontroliše njegov rad i koji ga je birao. Ne samo on, nego svaki ministar u Vladi.  A što se straha tiče, još su svježa sjećanja kada se cjelokupan poslanički klub Demokrata uzjogunio da mi silom na sramotu oduzme neka dva minuta koja su mi preostala u Parlamentu, kako se ne bih bavio kriminalom vaših funkcionera. I nakon što sam se izborio za svoje vrijeme i pravo da govorim, uopšte me nije čudio taj vaš kukavički pokušaj. Jer ste nakon mog izlaganja bili crveniji nego kad pojedete 52kg popeka i još svašta nešto na račun CEDIS-a, a to je ozbiljan krvni pritisak. Smanjite, kolega Stjepoviću, ili sa masnom hranom o trošku građana, ili sa ulaskom u rasprave sa mnom. Da ne bi sjutra bilo ko je pio Zorkaptil o trošku građana”, poručio je Zirojević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com