NAJLJEPŠA BAŠTA PODGORICE: Bašta Đoka Jokanovića je čista romantika!

Ovu romantičnu baštu u Ulici Stefana Nešova Belojevića bb, na Zlatici uređuje i održava Đoko Jokanović. Ovaj baštovan ima 60 godina, a bašta je zaista kao iz filma.
Uz ove fotografije dobili smo i nazive sadnica: Bugenvillia, Orlovi nokti, Jasmin, Vjsteria, Lipa, Breza, Muškatle, Patuljaste ruže, Zečije uši, Patuljasti bor, Srebrni bor, Masline, Pampas trava
U okviru bašte ima preko 50 sadnica, i nekih 20 i više saksija.
Ukoliko imate baštu kojom se ponosite, ili ukoliko vaši rođaci, prijatelji, komšije, imaju baštu kojoj se divite, prijavite je na ovogodišnji, peti po redu Konkurs za izbor najljepše bašte Podgorice, tako što ćete fotografije poslati na email [email protected]

Organizatori ovogodišnjeg konkursa su Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu i Turistička organizacija Podgorice.

Prvoplasirana bašta osvaja porodični vikend u najekskluzivnijem crnogorskom hotelu Splendid koji je obazbijedila Montenegrostars hotelska grupa. Vlasnici drugoplasirane i trećeplasirane bašta osvajaju porodične večere u poznatim podgoričkim restoranima, a svi dobijaju vrijedne nagrade podgoričkog Zelenila, kao i diplome.

Više o konkursu možete pogledati OVDJE 

A.K.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button