PODGORICA: U nedjelju brojni sportski događaji

Sekretarijat za kulturu i sport u saradnji sa Kancelarijom za mlade Glavnog grada obilježiće u neđelju (26.09.) brojnim aktivnostima Evropsku neđelju sporta. Očekuju nas turniri u fudbalu, košarci, odbojci, ragbiju, šahu, kao i pokazne vježbe iz gimnastike i atletike, saopštili su iz glavnog grada.

Na otvorenim terenima kod SC „Morača“, u periodu od 9h do 12h, zakazan je turnir u fudbalu i odbojci. U okviru fudbalskog turnira učešće će uzeti sljedeći klubovi: FK Arena, FK  Bernabeu, FK Mondial, FK Karioke. U odbojkaškom turniru učešće će uzeti sljedeći klubovi: OK Budućnost, OK Top Volley, OK Morača, OK Akademija. Za sve učesnike obezbijeđene su medalje, kao i pehar za pobjednike turnira.

Nakon toga, na Stadionu malih sportova, u periodu od 16h do 19h, zakazan je veliki broj sportsko-rekreativnih aktivnosti. Na košarkaškom terenu očekuje nas basket turnir 3×3 na kojem će učešće uzeti sljedeći klubovi: KK Junior, KK Milenijum, KK Morača, KK ALL STAR‍. Na drugoj polovini košarkaškog terena mališani iz školice sporta “Kids fair play” i gimnastičarskog kluba “Enigma”  izvešće pokazne vježbe.

Fudbalski teren rezervisan je za ragbi. Na “touch rugby” turniru učestvovaće 5 klubova i to: RK Crvena stijena, RK Budućnost, RK Cetinje, RK Arsenal i RK Kotor.

U okviru programa, takođe će biti održan i šahovski turnir polaznika ŠK „Budućnost“.Za sve učesnike obezbijeđene su medalje, pehari za pobjednike turnira, kao i drugi prikladni pokloni. Pozivamo vas da nam se pridružite, da zajedno ispratimo veliki broj aktivnosti, a zainteresovani se mogu oprobati u određenim aktivnostima!

Evropska neđelja sporta ima za cilj podizanje svijesti o zdravim stilovima života, važnosti sporta i fizičke aktivnosti. Pod zvaničnim sloganom Budi aktivan, želi se skrenuti pažnja da budemo aktivni tokom čitave godine i steknemo zdrave navike

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com