Albanski mediji oštro osudili Ritu Oru nakon fotografije sa Đokovićem - Volim Podgoricu

Albanski mediji oštro osudili Ritu Oru nakon fotografije sa Đokovićem

Finale Svjetskog prvenstva u ragbiju pruvuklo je veliku pažnju ljudi širom svijeta.

A posebno jedna situacija bila je interesantna u regionu – susret britanske pevačice albanskog porekla Rite Ore i najboljeg svetskog i srpskog tenisera Novaka Đokovića.

Organizatori su namjestili da Ora i Đoković u finalnom meču sjede jedno do drugog u loži. Kamera je snimila da su tom prilikom nešto razgovarali, a Rita nije skidala osmjeh sa lica.

Albanski Sport Ekspres nimalo nije bio blagonaklon prema pjevačici nazvavši je lažnim patriotom. Uz to ova situacija dolazi posle nedavno održanog koncerta u Mađarskoj kada je od tinejdžera, kome je majka Srpkinja, a otac Mađar, uzela srpsku zastavu koju joj je bacio i nosila je na bini. Kasnije kada su je „razapeli“ albanski mediji pravdala se da nije znala koja zastava je u pitanju.

„Rita Ora je nedavno primila veliku kritiku, jer se pojavila na sceni sa zastavom Srbije na ramenu. Pjevačica se sama izvinila činjenicom da nije znala kojoj zemlji pripada zastava koju joj je bacio fan na scenu. U međuvremenu, prije nekog vremena, na koncertu albanske pjevačice, prikazane su slike nekih poznatih ličnosti, a Rita Ora je oponašala svoje mišljenje o njima. Kada se pojavio Novak Đoković, njena reakcija je bila jasna. Međutim, sada su je kamere snimile kako sjedi pored srpskog tenisera. Njih dvoje su gledali finale u ragbiju jedno do drugog, a lice Rite Ore je bilo nasmijano. Trenutak koji se nije svideo albanskoj javnosti, pogotovo znajući patriotizam kojim se Ora uvijek trudila da se predstavi. Možda je dvoglavi orao na koncertu samo simbol za prodaju“, stoji u njihovom tekstu.

Rita Ora je rođena 1990. godine u Prištini, ali se sa porodicom kada je imala samo par mjeseci života preselila u Veliku Britaniju, čiji pasoš koristi. U spotovima je često znala da nosi odjeću koja podseća na narodnu nošnju koja se nosi u pojedinim djelovima Kosova, želeći tako da promoviše svoje porijeklo, iako rijetko obilazi rodni kraj.

Tada je bila na meti kritika pojedinaca iz Azerbejdžana i Kazahstana, koji su tvrdili da je to zapravo narodna nošnja koja se nosi u njihovim krajevima.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com