ATLETSKI SAVEZ: Stavljamo tačku na slučaj nakon iskrenog izvinjenja Marije Vuković - Volim Podgoricu

ATLETSKI SAVEZ: Stavljamo tačku na slučaj nakon iskrenog izvinjenja Marije Vuković

Za Atletski savez Crne Gore je na slučaj Marije Vuković stavljena tačka.

ASCG se oglasio saopštenjem koje je potpisao predsjednik Milorad Vuletić.

Saopštenje prenosimo integralno:

“Kao predsjednik Atletskog saveza Crne Gore razgovarao sam sa našom takmičarkom Marijom Vuković, povodom izjave koju je dala u emisiji RTCG, a koja je izazvala brojne reakcije javnosti.

Nakon njenog javno upućenog izvinjenja crnogorskoj javnosti zbog neprimjerenih riječi na račun državnog simbola, kao i nakon iskrenog kajanja koje je izrazila u našem razgovoru, za Atletski savez Crne Gore stavljena je tačka na ovaj slučaj.

Kao isključivo sportska organizacija, nastojaćemo da i u narednom periodu, kao i do sada, obezbijedimo najbolje moguće uslove za pripreme i takmičenja naših članova, pa naravno i Marije Vuković, što se posebno odnosi na olimpijsku godinu.

Atletski savez Crne Gore zahtijeva, kao i do sada, od svih svojih članova da na dostojan i adekvatan način reprezentuju svoju zemlju i njene državne simbole, kako na sportskim borilištima, tako i van njih”, piše u saopštenju Vuletića.

Marija Vuković je u serijalu “Igram svoju igru”, koji se objavljuje na RTCG, za grb na zastavi Crne Gore rekla: “Kokoš, ova naša kokoška sa zastave”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com