Baraž za CFL: Drugoligaši napadaju Petrovac i Iskru - Volim Podgoricu

Baraž za CFL: Drugoligaši napadaju Petrovac i Iskru

Cetinje i Bratstvo pokušaće prvi put u samostalnoj Crnoj Gori da se dočepaju Telekom 1. CFL, uoči današnjih utakmica baraža.

Cetinjani su domaćini Petrovcu, koji još nije ispadao iz CFL, dok će u Golubovcima Bratstvo dočekati Iskru. Danilovgrađani žele da spriječe povratak u niži rang, nakon što su prošlog ljeta prvi put promovisani u prvoligaša.

“Igrao sam dosta važnih utakmica u karijeri, i ovu  svrstavam u tu kategoriju – najavljuje napadač Cetinja Nikola Vujović, nekadašnji crnogorski reprezentativac, napadač Budućnosti, Mogrena, Partizana, Lovćena…”

Petrovčani su favoriti u baražu, makar zbog toga što nikada nisu ispadali iz lige…

“Respektujemo rivala koji želi u Prvu ligu i nije slučajno u baražu. Naš cilj je da damo gol u gostima, kako bismo olakšali revanš. Mislim da smo kvalitetniji i vjerujem da ćemo to dokazati u dvije utakmice”, kaže trener Petrovca Ivan Brnović.

Bratstvo će dočetaki Iskru na stadionu Zete u Golubovcima.

“Pokušaćemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i pobijedimo pred revanš, što bi bio veliki korak”, kaže Milan Ražnatović, trener Bratstva.

Međutim, pita se i Iskra…

“Iznenađenja u baražu su uvijek moguća, mi ćemo se potruditi da se ne dogodi. Spremali smo se kao da je u pitanju duel sa ekipom iz vrha”, ističe Milija Savović, trener Iskre.
Obje utakmice počinju u 17.30.

Revanši su u ponedjeljak.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com