Budućnost suspendovala golmana Pavličića - Volim Podgoricu

Budućnost suspendovala golmana Pavličića

Nadzorni odbor Fudbalskog kluba Budućnost suspendovao je golmana Ðorđija Pavličiċa zbog napada na saigrača Igora Ivanoviċa.

Nakon utakmice sa Sutjeskom pod Goricom koja je završena neriješeno (2:2) Pavličić je udario Ivanovića, da bi nakon toga i nekoliko navijača domaćeg tima završilo u svlačionici “plavih” i sukobilo se verbalno sa igračima.

UP: Policija spriječila fizički sukob Varvara i Vojvoda, oštećena infrastruktura stadiona

“Nadzorni odbor je jednoglasno odlučio da suspenduje golmana Ðorđija Pavličiċa zbog nasrtaja na saigrača Igora Ivanoviċa, zbog kršenja disciplinskog pravilnika kluba. Suspenzija stupa na snagu odmah”, stoji u saopštenju.

Budućnost dotakla dno
Decenijama je „Kamp nou” krasio natpis koji je postao svojevrsni moto Barselone – „Més que un Club”, tj. „Više od kluba”. U slučaju Budućnosti, ta izreka bi mogla da se promijeni u „Más grande que un Club”, odnosno „Veći od kluba”, jer su iznad najtrofejnijeg sportskog društva u Crnoj Gori navijači.28. 04. 2024.17:09   >>  17:562

Istakli su da se ograđuju od svih nesportskih stvari…

“Fudbalski klub Budućnost kao najveći i najreprezentativniji klub u državi je uvijek težio fer – pleju, viteškom nadmetanju isključivo na terenu tokom igre, sjajnim međuljudskim odnosima o čemu naša ponosna istorija svjedoči…Kao klub se ograđujemo od nesportskih stvari, uz nadu da ćemo svi zajedno pronaći snagu u periodu koji je ispred nas, jer samo ujedinjeni možemo da sanjamo velika djela.”, kaže se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com