Crna Gora izgubila od Rusije! - Volim Podgoricu

Crna Gora izgubila od Rusije!

Oslabljeni tim Crne Gore nadigran je u Moskvi, Rusi su potpuno zasluženo slavili pbojedu 2:0 i direktno se plasirali na Evropsko prvenstvo. Austrija je prva u našoj grupi, a Švedska ide u baraž.

Rusija je bolje otvorila meč, imala je dvije solidne prilike, ali Širokov je bio neprecizan, dok je Džagoev šutirao pravo u našeg golmana. Nakon te početne incijative Crna Gora je uspostavila ravnotežu i odlično je parirala Rusiji jedno vrijeme.

Najbolju šansu za naš tim imao je Mandić u desetom minutu. Nakon loše intervencije odbrane Rusije, lopta se nekako odbila do Mandića, koji je šutirao sa oko 11 metara malo iskosa sa lijeve strane, ali lopta je otišla preko gola.

Nakon toga nije bilo većih uzbuđenja sve do 33. minuta, kada je Rusija povela. Desni bek Kuzmin se odlično ubacio u šesnaesterac i uspio je majstorski u padu i nakon duela sa Mandićem spoljnom da pogodi za vođstvo domaće ekipe.

Samo tri minuta potom Rodić je skrivio penal, srušio je lijevog beka Kombarova, a precizan sa 11 metara bio je Kokorin.

Nije bilo mnogo uzbuđenja u nastavku. Rusija je kontrolisala meč i bez većih problema privela ga kraju.

Naši su jedinu pravu priliku u drugom dijelu imali u 65. minutu. Nakon kornera Simić je poslao loptu na drugu stativu, a Saveljić nije najbolje zakačio loptu glavom i sa oko tri metra nije uspio da pošalje loptu u mrežu. Saveljiću je zasmetao i jedan ruski fudbaler.

Na kraju smo upisali i peti poraz u ovim kvalifikacijama. Pored toga imali smo i tri pobjede i dva remija. Mnogo više se očekivalo od našeg tima, vjerovalo se da imamo šansu da se konačno domognemo velikog takmičenja, ali na kraju smo kvalifikacije završili sa samo 11 bodova.

(cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com