Crna Gora remizirala u Rumuniji - Volim Podgoricu

Crna Gora remizirala u Rumuniji

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igrala je neriješeno sa Rumunijom.

Oba gola na utakmici viđena su u drugom poluvremenu. Prvo je Rumunija povela u 85. minutu, da bi dva minuta potom Jovetić uspio da donese bod Crnoj Gori.

U prvom poluvremenu bile su dvije šanse, po jedna na obje strane.

Crna Gora je sjajno počela utakmicu i već u 5. minutu Bećiraj ne koristi odličnu priliku kadase poslije asistencije Vešovića našao sam pred golmanom Pantilimonom, ali ipak nije uspio da postigne gol.

Rumuni su uzvratili u 21. minutu kada su imali šansu za gol, ali je Mladen Božović istrčao na vrijeme i odbranio šut Andonea.

U drugom poluvremenu ponovo je bio sjajan golman Božović. U 62. minutu je viđena fenomenalna odbrana Mladena Božovića nakon što je Stanči šutirao iz slobodnog udarca.

U 85. minutu viđen je prvi gol na meču. Popa je bio strijelac za Rumuniju. Nije puno prošlo, pa je u 87. minutu Crna Gora preko Jovetića uspjela da izjednači. Na centaršut Kojaševića, Jovetić je glavom postigao gol i donio bod Crnoj Gori.

Poslednji minuti meča su bili za infarkt. U 94. minutu Vukčević je skrivio penal, da bi, srećom, Stančiju sa penala promašio cijeli gol.

U preostalim mečevima grupe E, Danska je pobijedila Jermeniju 1:0, dok su Kazahstan i Poljska igrali 2:2, iako je Poljska vodila 2:0.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com