Da li se to sprema NAJVEĆA bomba od transfera… - Volim Podgoricu

Da li se to sprema NAJVEĆA bomba od transfera…

Francuski mediji javljaju da je Ronaldo prije šest dana bio gost AlKelaifija u Parizu. Dan poslije het-trika protiv Volfzburga i eliminacije Pari Sen Žerman od Mančester Sitija u Ligi šampiona, Ronaldo je privatnim avionom doletio u Pariz na sastanak sa predstavnicima Svetaca.

Primijećen je na VIP izlazu aerodroma u francuskoj prijestonici. Ronaldo je u Pariz došao u društvu Anasa Ufizija, prijatelja i menadžera koji se bavi dijelom njegove karijere. Nije poznato koliko sati je sastanak trajao, ali Ronaldo se iste večeri vratio u Madrid privatnim avionom.

Ovdavno su Arapi na čelu francuskog šampiona bacili oko na Ronalda. S obzirom da na kraju sezone odlaze Zlatan Ibrahimović i vrlo vjerovatno Edinson Kavani, Francuzima je neophodno veliko ime u napadu, a Ronaldo je dugogodišnja želja. Portugalac bi u Parizu sigurno dobio bolje uslove od onih koje ima u Real Madridu i imao bi više uticaja i sa samu strategiju funkcionisanja kluba. Sa druge strane, Francuzi bi dobili igrača sa kojim bi konačno mogli da probiju barijeru četvrtfinala u Ligi šampiona.

Još tokom jesenašnjeg duela između dva kluba u Ligi šampiona, Ronaldo je rekao Blanu da bi volio da sarađuju zbog čega ga je kritikovao Florentino Perez.

Ronaldo ima 31 godinu i za Real Madrid je ovo možda i posljednja šansa da zaradi veliki novac na njegovom transferu. Ako postoji klub koji može da dovede Portuglaca iz Real Madrida, onda je to PSŽ…

mozzartsport.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com