ĐOKOVIĆ: Igraćemo u Crnoj Gori 90% - Volim Podgoricu

ĐOKOVIĆ: Igraćemo u Crnoj Gori 90%

Posle treninga Nole je pričao o situaciji sa odlaskom na turnir Adrija tura u Crnoj Gori zbog neotvaranja granice. Takođe, prvi put otkako je prekinuta sezona, govorio je i o posledicama pauze zbog pandemije, očekivanjima kad se tenis vrati na teren…

Da li će se igrati u Crnoj Gori, kao što je najavljeno, iako granica nije otvorena?

– Još nije potvrđeno, to ćemo potvrditi početkom sledeće nedelje. Ima još nekoliko stvari koje moramo da definišemo organizaciono ali i dalje postoji želja da se ide tamo – objasnio je Nole.

Da li ćete igrati u Porto Montenegru?

– To je jedna od opcija, imamo nekoliko pa ćemo videti. Mnogo je detalja i pojedinosti koje moraju da se uzmu u obzir. Naravno i od prenosa tehničke robe, tribina i svega ostalog preko granica. Kako sada stoje stvari, to nije moguće, pa čekamo da se to stanje promjeni. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika vjerovatnoća da idemo u Crnu Goru.

Šta je sa ostalim turnirima, rekli ste da je samo Zadar siguran?

– Banjaluka će biti potvrđena uskoro, vrlo vjerovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo se ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sledeće nedelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo ali šanse su više od 90 odsto za sva tri turnira.

Tarzan Milošević, ambasador Crne Gore, u programu TV Prva ovako se oglasio povodom problema sa granicom.

– Imao sam kratak razgovor sa stricem Novaka Đokovića, ali nismo pričali o tome, nego u vezi priprema turnira. Nemam nikakvih informacija da se neće dozvoliti Novaku Đokoviću da dođe u Crnu Goru. Mislim da je njegov dolazak dobra promocija za Crnu Goru, za njen turizam. Novak se vjenčao na Svetom Stefanu, on je čovjek koji vodi porijeklo iz Crne Gore.

OGLASIO SE CRNOGORSKI AMBASADOR U SRBIJI: Evo šta je Milošević rekao o zabrani ulaska Novaka Đokovića u Crnu Goru

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com