Đoković: Niko nije nepobjediv - Volim Podgoricu

Đoković: Niko nije nepobjediv

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da niko nije nepobjediv, bez obzira na formu u kojoj se nalazi.

Trenutno drugi igrač svijeta podsjetio se serije uspjeha iz 2011. godine.

“U našem sportu biti nepobjediv je gotovo nezamislivo. Sa druge strane, imao sam periode u karijeri, posebno u posljednjih pet godina, kada sam se na terenu osećao izuzetno dobro, sigurno i kada sam osvajao mnogo titula u nizu. Ako baš želite da gledate tako, kroz broj pobejda, to bi onda bila 2011. godina i serija od 42, 43 trijumfa uzastopno. Bio je to fenomenalan osjećaj, jedan od onih koji vas tjera nas razmišljanje da bi možda moglo i da potraje. Opet, to mi je nekoliko puta odmoglo, dok je 10, 15 ili 20 mečeva u nizu možda i ‘prava mjera'”, rekao je Novak.

Đoković je pobjedom nad Milošem Raonićem poslije dva taj brejka obezbijedio plasman u polufinale Završnog Mastersa sezone u Londonu.

“Miloš i ja smo odigrali veoma izjednačen meč, u kome je tek nekoliko poena odlučilo. Moglo je da se završi i drugačije jer sam imao sreću da dobijem prvi set u taj-brejku. Takođe, u oba taj-brejka sam na početku zaostajao, zbog lošeg starta, ali sam uspijevao da ostanem koncentrisan i da pritiskam njegov drugi servis. Desilo se da je u završetku oba taj-brejka promašio prvi servis što sam dobro iskoristio da uđem u dužu razmjenu jer sam znao da ako dođe do dužeg poena ja imam prednost da ga osvojim. Iskreno, morao sam ranije da završim posao u oba dijela meča”, istakao je Đoković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com