EL KLASIKO: Meč za titulu ili samo običn prvenstveni derbi? - Volim Podgoricu

EL KLASIKO: Meč za titulu ili samo običn prvenstveni derbi?

Barselona i Real Madrid sastaće se danas (16.15) u jednom od najvećih svjetskih fudbalskih derbija.

Katalonci sa šest bodova zaostatka dočekuju velikog rivala. Uz to, ekipa Luisa Enrikea ne blista u posljednje vrijeme, ali navijači očekuju da zaigraju na prepoznatljiv način protiv najvećeg rivala.

“Bez obzira na rezultat, mislim da ova utakmica neće biti ključna. Tek je 14. u sezoni, Real bi stekao interesantnu prednost ukoliko pobijedi, ali to neće odlučiti prvenstvo”, rekao je trener Barselone Luis Enrike.

Katalonci imaju najviše problema sa povredama jer neće igrati Matje i Albe, ali su sve oči uperene u napadački trio Mesi-Suarez-Nejmar, od kog se očekuje da sruši Real.

Sa druge strane, Madriđani mogu mirnije da igraju jer im i neriješen rezultat odgovara.

“Barselona je branilac titule i tim koji uvek dobro igra velike utakmice. Mi smo u dobrom momentumu ali ovo je samo mali deo sezone, bez obzira na rezultat borba će biti neizvesna”, kazao je trener Reala Zinedin Zidan.

Francuski stručnjak neće moći da računa na tek operisanog Gareta Bejla, što je najveći hendikep za njegov tim. Roviti su Morata i Kros i izvjesno je da neće biti u timu.

Ipak, svaki El Klasiko je najvećim dijelom duel Mesija i Ronalda, pa nema sumnje da ćemo danas dobiti novo poglavlje velikog rivalstva.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com