(FOTO) CIJELI SVIJET SE PITA: Ko je dugonoga crnka s Noletom? - Volim Podgoricu

(FOTO) CIJELI SVIJET SE PITA: Ko je dugonoga crnka s Noletom?

Novak Đoković se iz Beograda uputio kad Americi, gdje će igrati na turniru Masters serije u Indijan Velsu, a nekoliko dana prije početka turnira, najbolji teniser svijeta provodi u Los Anđelesu.

Najprije je Đoković bio na meču Lejkersa protiv Orlanda, a takođe je iskoristio priliku za izlazak u “gradu anđela”.

Dio večeri proveo je u lokalu “The Nice Guy”, i to u društvu, kako je prenio britanski “Dejli mejl”, dugonoge brinete, ističući da su njih dvoje bili na večeri, a onda u kasnim satima otišli zajedno kolima.

Reklo bi se savršen momenat kada je u pitanju potreba sa senzacionalizmom, ali je na kraju jedan od najčitanijih britanskih tabloida ismijan na društvenim mrežama.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Foto: Profimedia/AKM-GSI

Javili su se tviteraši iz Indije, ističući da su engleski novinari prilično neinformirsani kada nijesu ni pokušali da utvrde identitet jedne od najpoznatijih glumica iz Bolivuda.

U pitanju je Dipika Padukone, koja baš ovih dana snima svoj prvi holivudski film “xXx: The Return of Xander Cage”, sa poznatim američkim glumcem Vinom Dizelom. U ozbiljnoj je vezi sa glumcem Ranvirom.

Padukone je sa Đokovićem i drugim teniskim zvijezdama učestvovala na egzibicionom meču 2014. godine, koji je odigran u domovini glumice u okviru međunarodne teniske Premijer lige.

Takođe, 30-godišnja glumica je sa porodicom pravila društvo Novakovoj supruzi Jeleni tokom Vimbldona 2015. godine.

– Novak u “ženskom društvu”. Sram vas bilo, Dejli Mejl! Ovo je potpuno neznanje. Ako je ovo “drugi najprodavaniji dnevni list u Velikoj Britaniji (po Vikipediji), stvarno se plašim kakve vijesti dobija ova zemlja. Odraz uskog pogleda na svijet

– jedan je od najpopularnijih tvitova u vezi sa situacijom.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com