Inter rastužio “staru damu”! - Volim Podgoricu

Inter rastužio “staru damu”!

Fudbaleri Juventusa i Intera odigrali su neriješeno 1:1 u velikom derbiju, što je iskoristila Roma, koja je otvorila 2015. godinu „tricom” u okršaju sa Udinezeom i približola se Torinezima na bod.Jedini pogodak za Rimljane u slaboj utakmici na „Friuliju” u Udinama, postigao je Astori u 17. minutu. taj trenutak je izazvao buru i veliko je pitanje da li je lopta prešla gol liniju.
Sasuolo je iznenadio na „San Siru”, iako je Milan već od 9. minuta vodio golom Polija. Gosti su izjednačili dvadesetak minuta kasnije, a Zaza je sredinom drugog dijela fantastičnim volejom donio preokret i trijumf gostima. U Parmi je bilo veima burno. Domaćin je savladao Fiorentinu, nakon šest mečeva bez trijumfa. Gol odluke postigao je Košta već u 11. minutu, a napadač Viole, Njemac Gomez je u 34. minutu sa bijele tačke propustio dobru priliku da izjednači. Gosti iz Firence su utakmicu završila sa dva igrača manje na terenu, poslije isključenja Rodrigeza i Savića.
Atalanta je vodila sa 2:0 u Đenovi, ali je domaćin izbjegao poraz (2:2), a u duelima bez golova, bodove su podijelili Kijevo i Torino, odnosno Empoli i Verona. Najubejdljiviji je bio Palermo, koji je „peticom” savladao Kaljari, čiju klupu je nedavno preuzeo legendarni Đanfranko Zola. Raspoloženi su bili i igrači Napolija, koji su slavili 4.1 u Ćezeni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com