Jovović hita ka tituli u Jordanu - Volim Podgoricu

Jovović hita ka tituli u Jordanu

Crnogorski trener Nebojša Jovović vezao je drugu pobjedu na klupi Al Fajselija nakon trijumfa na debiju protiv Šabab Al Ordona (5:0), tim našeg stručnjaka slavio je prošle subote i u najvećem derbiju Jordana, protiv Al Vihdada (2:1).

U vreloj atmosferi, pred oko 20.000 navijača koji su napravili ambijent kao na latinoameričkim stadionima, popularni „plavi orlovi” preokretom su osvojili tri boda i izjednačili se na tabeli sa vodećom Al Džazirom. Četiri kola prije kraja oba tima imaju identičan broj pobjeda (10), remija (6), poraza (2) i bodova (36), s tim što Al Fajseli ima nešto slabiju gol razliku. Jovović je maltene preko noći preporodio ekipu i nakon dva meča na klupi osvojio šest bodova, te uz gol količnik 7:1 probio se na diobu prvog mjesta.

U ,,plavo-bijelom“ dijelu Amana, inače, vlada velika euforija. Navijači osjećaju šansu da bi 43-godišnji Podgoričanin mogao da odvede ekipu do titule, prve od 2012. godine.

Jovović je preuzeo Al Fajseli prije dvadesetak dana, a početkom maja kada se završava prvenstvo može da bude apsolutni heroj kluba, ukoliko osvoji trofej za koji ultrasi doslovno žive.

U narednom kolu ,,plavi-orlovi“ gostuju pretposljednjem Al Šarihu. Možda prilika za Jovovićev tim da bude sam na vrhu.

(Pobjeda)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com