Romantičan događaj na sportskom terenu, sakrio od izabranice i da će da sudi utakmicu - Volim Podgoricu

Romantičan događaj na sportskom terenu, sakrio od izabranice i da će da sudi utakmicu

Violeta Lazarević, košarkašica Budućnost Bemaksa, vječno će pamtiti 12. april- bio je to dan koji je promijenio njen život, u najromantičnijem trenutku ikad viđenom na crnogorskim sportskim terenima.

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA: Sudija na utakmici zaprosio košarkašicu Budućnosti (VIDEO)

Violeti je u sred utakmice, dok se spremala da izvodi slobodna bacanja, prišao sudija Stefan Vuković, kleknuo na koljena i zaprosio je.

Rekla je “da”, a dan kasnije još sabira emocije.

“Ne znam ni da opišem kako se osjećam. Sve je bilo iznenada i potpuno neočekivano. U svakom slučaju, ne treba ni da naglašavam koliko sam srećna”,  kaže Violeta za portal Sportfem.

Bilo je neočekivano i neobično i veoma romantično.

“Zaista ništa nisam ni slutila. Čak je Stefan i sakrio da će da sudi meč, ništa mi nije rekao. Bila sam i ljuta na njega zbog toga”,  uz osmjeh kaže 24-godišnja košarkašica.

Ona i Stefan su četiri godine zajedno, a vjeridba je logičan nastavak njihove veze.

“Dan ranije, 11. aprila, bilo je tačno četiri godine naše veze. Jeste se to negdje očekivalo u skorijoj budućnosti, ali ovako, na ovom mjestu i u ovom trenutku zaista ne”, istakla je ona.

Košarkaška sezona je završena, sada su druge misli u glavi, ali košarka je, takođe, njen život.

“Mnogo mi znači što imam podršku, što imam sređen život i život van košarke. Mnogo je važno imati nekog ko je uz tebe stalno, i u teškim trenucima, ali i što van sporta postoje interesovanja i lijepi trenuci”, ističe Violeta, koja je diplomirana psihološkinja.

Kada je riječ o sportskoj karijeri – rano je, kaže, za planove.

“Ističe mi ugovor sa Budućnošću, vidjećemo šta dalje. Sada je vrijeme za odmor i sabiranje utisaka”,   ističe Violeta, napominjući da je sada već minula sezona bila veoma uspješna.

Dodala je da je Budućnost imala jako mlad tim.

“Ostvarile smo odlične rezultate. Veoma sam srećna što sam bila dio ove ekipe. Pokazale smo da kada smo zajedno i kada imamo timski duh talenat i ne mora da bude toliko izražen. Ostaje žal zbog poraza u finalu VABA lige, izmakao nam je trofej, alii male smo mnogo lijepih i velikih pobjeda, čak 15 u nizu, tako da apsolutno možemo da budemo zadovoljne onim što smo uradile”, zaključila je Lazarević.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com