Šta se dešavalo u “Areni”? (VIDEO) - Volim Podgoricu

Šta se dešavalo u “Areni”? (VIDEO)

Turski mediji navode da su košarkaši Galatasaraja ostvarili važnu pobjedu nad Crvenom zvezdom u Beogradu u meču 3. kola grupe E faze Top 16 Evrolige, a posebno ističu atmosferu koju su napravile Delije.

Galatasaraj je u petak pobjedio 74:65. Turski mediji ističu da je u Kombank areni bilo više od 20.000 vatrenih navijača domaćeg tima, koji su napravili atmosferu za pamćenje.

Takođe, ističe se da je uoči meča bila napeta atmosfera i da je utakmicu obezbeđivao veliki broj policajaca zbog ubistva navijača Zvezde Marka Ivkovića 21. novembra prošle godine uoči meča dva kluba u Istanbulu.

List “Hurijet” navodi da je trener Galatasaraja Ergin Ataman imao lično obezbjeđenje, koje ga je pratilo od dolaska u Beograda, pa sve do odlaska iz Srbije. Obezbeđenje je bilo i na samoj utakmici pored klupe sa igračima i stručnim štabom Galatasaraja.

Navodi se da su navijači domaćeg tima gađali čvrstim predmetima Atamana i igrače Galatasaraja, da su na teren uoči početka utakmice na teren bačeni svinjski papci, kao i da je na tribinama zapaljen dres turskog kluba. Podsjeća se da su navijači Zvezde angažovali guslara na utakmici da otpjeva rodoljubive pjesme.

Turski list kaže da delegacija Galatasaraja ima samo riječi hvale za prijem u Beogradu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com