KOŠARKAŠKA JAVNOST BIJESNA ZBOG OTKAZA DŽIKIĆU: Kari Pešić POLUDIO na konferenciji, Ratko Varda poslao BRUTALNU poruku! (VIDEO) - Volim Podgoricu

KOŠARKAŠKA JAVNOST BIJESNA ZBOG OTKAZA DŽIKIĆU: Kari Pešić POLUDIO na konferenciji, Ratko Varda poslao BRUTALNU poruku! (VIDEO)

Aleksandar Džikić više nije trener Budućnosti, a ta vijest je veoma pogodila, kako čitavu košarkašku javnost, tako i bivšeg proslavljenog košarkaša i reprezentativca Ratka Vardu.

Naime, bivši as Mega Bemaksa i velikog broja NBA klubova, na svom Instargamu je sa svojim pratiocima podijelio video sa konferencije Pešića posle meča njegove Barselone u Podgorici sa ekipom Budućnosti dok je na mjestu šefa struke domaćina bio, sad već bivši trener, Aleksandar Džikić.

Varda je na ovaj način javno pružio podršku iskusnom strategu i u potpunosti podržao proslavljenog stratega uz seldeću poruku:

”E ovako priča čovek koji se razume u košarku čovek koji je ceo život u košarci. A oni koji nikad loptu u ruke nisu uzeli e oni razmišljaju na drugi način i misle da je sve u novcu i da sve znaju. E pa draga moja gospodo baš zato što nikad niste igrali ovu “igru” niti bili posvećeni ovoj “igri” jer je za sve vas to samo biznis jer da znate bilo šta o ovoj “igri” znali bi da je Evroliga jako takmičenje i da je svaki trener kao i svaki igrač tu jer su zaslužili da budu tu. Zapamtite još jednu činjenicu da ste zahvaljujući istom tom Džiletu među najboljih 16 ekipa u Evropi. Možda je to malo, moguće da zaista jeste malo? Prvo treba skočiti pa reći hop a ne da se preskaču svi stepenici jer biti među najboljih 16 ekipa nije dovoljno. Moguće da ja ipak samo lupam gluposti. Džile svaka čast i bravo majstore! Ti si trenerčina! Voli te brat, ” napisao je proslavljeni košarkaš.

 

 

Očigledno je čitavu košarkašu javnost uzdrmala vijest o otkazu Džikića sa mesta šefa struke Podgoričana. Njega će u toj ulozi zamjeniti hrvatski stručnjak Jasmin Repeša, kako pišu Podgoričke Vijesti.

 

Repreša je svojevremeno vodio reprzentaciju Hrvstake sa kojim nije imao zapažen učinak, a ništa bolje nije prošao ni sa Cedevitom i Armanijem gde je proveo nekoliko sezona.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com