Milena Raičević tužila ŽRK “Budućnost Bemax”, uprava joj uzela kapitensku traku i sklonila je iz prvog tima - Volim Podgoricu

Milena Raičević tužila ŽRK “Budućnost Bemax”, uprava joj uzela kapitensku traku i sklonila je iz prvog tima

Milena Raičević više nije kapitenka Ženskog rukometnog kluba Budućnost Bemax, a do kraja sezone neće biti dio prvog tima dvostrukog šampiona Evrope, saopštio je podgorički klub.

Navode da je će Raičević na osnovu odluke koja je donešena na sjednici Upravnog odbora kluba do kraja sezone trenirati sa filijalom Budućnosti – ekipom Rudara koja se takmiči u SBBet Prvoj crnogorskoj ligi.

“Odluka Upravnog odbora uslijedila je zbog činjenice da je dosadašnja kapitenka podnijela tužbu protiv kluba, a zbog potraživanja po osnovu ugovora zaključenog za vrijeme mandata nekadašnje predsjednice kluba Radmile Petrović za sezonu 2020/21, koju je propustila, jer je ostala u blaženom stanju”, dodaju u saopštenju.

Upravni odbor se, navode, upoznao sa činjenicom da je Raičević tužila klub.

“Očekujući odluku sudskih instanci, a koju će klub poštovati, zauzet je stav da je neprihvatljivo da igračica koja je tužila klub, u nastavku sezone nosi kapitensku traku, zbog čega je odstranjena iz prvog tima. Potraživanja koja su predmet sudskog postupka smatramo neosnovanim, jer Raičević u navedenoj sezoni nije mogla u potpunosti da ispunjava svoje ugovorne obaveze, time ni da sada traži izmirivanje obaveza u cjelosti. Uz žal zbog činjenice da je Upravni odbor bio primoran da donese navedenu odluku kako bi se sačuvao integritet kluba, ističemo da su Mileni kao jednoj od zvijezdi slavne istorije Budućnosti, vrata otvorena po završetku sudskog postupka koji je pokrenula“, navodi se u odluci Upravnog odbora ŽRK Budućnost Bemax.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com