NAPOKON! Poznato KAD i GDJE će se igrati meč River – Boka! BIĆETE ŠOKIRANI! - Volim Podgoricu

NAPOKON! Poznato KAD i GDJE će se igrati meč River – Boka! BIĆETE ŠOKIRANI!

Revanš utakmica finala Kopa libertadores između Boke Juniors i River Plate odigraće se 9. decembra na stadionu “Santjago Bernabeu” u Madridu.

“Španija je spremna da organizuje finale Kopa libertadores između Boke Juniors i River Plate. Naše bezbjednosne snage imaju veliko iskustvo u ovakvim situacijama i već rade na organizaciji, kako bi osigurali da događaj bude bezbjedan”, rekao je premijer Španije Pedro Sančez.

Derbi Buenos Ajresa je trebalo da se odigra prošlog vikenda, ali je odložen pošto su navijači Rivera napali klupski autobus koji je predvodio fudbalere Boke na stadion.

U napadu na klupski autobus povrijeđeno je sedam fudbalera Boke uglavnom zbog rasjekotina od stakla i suzavca, a dvojica su primljena u bolnicu.

Na fotografijama i snimcima iz svlačionice moglo se vidjeti da se igrači teturaju i da su dezorijentisani.

Utakmica je trebalo da počne u subotu u 21 čas, pa je početak odložen za sat vremena, potom za 23:15, da bi zatim uslijedila odluka da se ipak odigra dan kasnije, ali je i tada meč odložen.

Odlučeno je da se utakmica odigra na stadionu Real Madrida 9. decembra od 20.30, a navijači oba kluba će dobiti isti broj ulaznica.

Južnoamerička fudbalska konfederacija odbila je zahtjev Boke da joj se dodijeli trofej bez odigravanja utakmice.

Prvi meč na Bokinom stadionu “Bombonjera” završen je neriješeno, 2:2.

BETA

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com