NEBOJŠA ČOVIĆ: Ok, nismo osvojili ABA ligu, ali… - Volim Podgoricu

NEBOJŠA ČOVIĆ: Ok, nismo osvojili ABA ligu, ali…

Nema dana od završetka finala ABA lige, a danas je tačno dvije sedmice od kada je Budućnost postala šampion, da se Nebojša Čović, prvi čovjek Crvene zvezde, ne oglasi…

Danas je u razgovoru za B92 najavio da će u julu (!?) govoriti o, kako je rekao, nepricipijelnim radnjama kojima se bavio “menadžment finaliste”, vjerovatno misleći da će se priča koju priča već 20-ak dana imati i zvaničan okvir, na Skupštini ABA lige.

“Ok, nismo osvojili ABA ligu ove godine, po mom mišljenju olakšavajuća je okolnost što je tu bilo samo tridesetak do četrdeset odsto sporta, a sve ostalo šezdeset do sedamdeset posto su bile podzemne radnje koje nemaju veze sa sportom. I tu smo lekciju naučili, idemo dalje. Mislim konkretno na finale i na to šta je menadžment finaliste cijele sezone radio i čime se bavio praveći neke neprincipijelne radnje, ali o tome ćemo u julu”, kaže predsjednik Zvezde.

O planovima za narednu sezonu govoriće, kako kaže, nakon 30. juna.

“Onda ćemo napraviti analizu u okviru kluba i klupskih organa. Kad završimo to i prođemo naše organe onda ćemo izaći javno. Zvezda nije izlazila sa pričom – imamo tim, borimo se za opstanak. To su malo provincijalske varijante. Mi kad kažemo naš cilj, samo kažemo ‘to je naš cilj'”, rekao je Čović.

 (Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com