NOVI REKORD IVANE ŠPANOVIĆ: Pobjeda u Cirihu, u finalu Dijamantske lige - Volim Podgoricu

NOVI REKORD IVANE ŠPANOVIĆ: Pobjeda u Cirihu, u finalu Dijamantske lige

Ivana Španović je trijumfovala u finalu Dijamantske lige u Cirihu, i ujedno oborila nacionalni rekord koji je postavila nedavno u Pekingu, i preuzela drugo mjesto u generalnom plasmanu Dijamantske trke!

Osvajačica svjetske bronzane medalje je trijumfovala skokom u šestoj seriji – 7.02 metara, što joj je donijelo drugu pobjedu u DT ove sezone (slavila i u Monaku) i novčanu nagradu.

Samo što su se slegli utisci sa Svjetskog prvenstva iz Pekinga, gde je oborila srpski rekord skokom od 7,01 metara, Ivana je već na narednom takmičenju, na mitingu Dijamantske lige u Cirihu, poboljšala najbolji lični i državni rekord još jednim sjajnim skokom u najjačoj mogućoj konkurenciji!

Najbolja srpska atletičarka je letom od 7,02 metara, uz to i osvojila prvo mjesto ispred aktuelne svjetske šampionke Tiane Bartolete, i to u poslednjem pokušaju! 

Šta reći, nego još jedno veliko BRAVO za Ivanu, koja je i ovoga puta pokazala da se nalazi u životnoj formi, ali i to da od nje možemo očekivati još bolje rezultate u narednom periodu.

(Telegraf.rs)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com