OVO JE BUDUĆA SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA Slavni košarkaš staje na LUDI KAMEN, evo kako ga je zavela - Volim Podgoricu

OVO JE BUDUĆA SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA Slavni košarkaš staje na LUDI KAMEN, evo kako ga je zavela

Slavni srpski košarkaš Nikola Jokić odlučio da dugogodišnju vezu sa lijepom Natalijom kruniše brakom

Nikola Jokić
FOTO: TANJUG/AP Nikola Jokić

Svadba Natalije Maćešić i Nikole Jokića je, kako prenosi “Pink”, zakazana za jun, a njih dvoje se zabavljaju još od 2013. godine.

– Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sjedjeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vrijeme sam skrivao emocije – ispričao je Nikola za magazin “Gloria”.

Natalija Maćešić i Nikola Jokić
FOTO: FACEBOOK/NATALIJA MAĆEŠIĆ / FACEBOOK
Kako je naveo, Natalija najprije nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa, što ga je zaintrigiralo.

– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – otkrio je Jokić.

Nikola Jokić i Natalija Mačešić
FOTO: INSTAGRAM
U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva mjeseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš.

Vezom Natalije i Nikole su se jedno vrijeme bavili i američki mediji, koji su za nju rekli da je pravi oslonac i djevojka koja stalno putuje sa njim. Bili su iznenađeni činjenicom da ga je svojevremeno pratila i u London gdje je njegov klub tada imao utakmicu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com