PETAR BOŽOVIĆ O PRESUDI TENISERU: Novak Đoković je jedinac našeg naroda i ovakva iskušenja samo ga jačaju i približavaju Bogu - Volim Podgoricu

PETAR BOŽOVIĆ O PRESUDI TENISERU: Novak Đoković je jedinac našeg naroda i ovakva iskušenja samo ga jačaju i približavaju Bogu

Petar Božović oglasio se povodom odluke suda da deportuje Novaka Đokovića. Poslednja u nizu podrška došla je od slavnog glumca, koji  nije iznenađen epilogom cijele drame.

“Novak je jedinac našeg naroda. Svi mnogo danas pričaju o njemu, a ovih pet riječi sve objašnjava. Nekada sam govorio za njega da je bio na Kosovu, mi ga ne bismo izgubili. Nisam iznenađen odlukom suda. Očekivano od jednog takvog sistema, sve to besprekorno i perfidno djeluje obučeno u veliku odoru pravde i zakona. Šta će tek desiti s drugim zemljama koje su samo privjezak Amerike” kaže Božović i nastavlja:

“Ne bi me iznenadilo da Novak sad dođe u Srbiju i lijepo vaciniše se i kaže: “Šta ćemo sada”. Sve ovo vjerovatno je posebno teško za njega. Novak Đoković je takav čovjek da ga ovakva iskušenja samo jačaju i približavaju Bogu”, zaključio je poznati glumac.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com