PIKSI: Crna Gora može da napravi problem bilo kome; RADULOVIĆ: Rezultat je nerealan - Volim Podgoricu

PIKSI: Crna Gora može da napravi problem bilo kome; RADULOVIĆ: Rezultat je nerealan

Srbija je večeras, nakon sjajnog meča obje reprezentacije, pobijedila crnogorsku reprezentaciju Pod Goricom 2:0.

Junak je napadač Juventusa Dušan Vlahović koji je postigao oba gola.

SJAJNA BORBA POD GORICOM, CRNA GORA POKLEKLA U FINIŠU: Vlahović donio Srbiji značajnu pobjedu

“Kako mislite da idete na Evropsko prvenstvo? Lako? To ne postoji! Crna Gora ima moć i snagu da napravi problem bilo kome. Zato nam je još draže. Pretpostavili smo da će biti agresivni, jer igraju kod kuće. Nekoliko pogrešnih naših pasova su materijalizovali, stvorila se panika… Čekali smo da se poluvrijeme završi sa nulom. Drugi dio sadržajniji i bolji sa naše strane”, istakao je nakon meča Dragan Stojković, selektor Srbije.

“Poslije ovakve utakmice i ovakve naše igre, rezultat 0:2 je u najmanju ruku nerealan. Odigrali smo 45 izvanrednih minuta, taktički besprekornih, imali dvije šanse i već tada sam se pribojavao starog fudbalskog pravila da ćemo biti kažnjeni kad ne iskoristimo prilike.

U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu, ali smo nažalost imali dvije iznuđene izmjene zbog povreda, koje su nam poremetile sistem. Prvi gol je iz čiste slučajnosti, a vidjećete šta prethodi tom golu. Neću o tome da pričam, ima ko će to da gleda. To je stara priča kada smo mi u pitanju”,  rekao je selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com